langtansbarnet

Vårt liv med ett efterlängtat barn

Semestertankar

på juli 17, 2018

Semester, sol  och varmt! Glass, lek ute på gården, utflykter och bad. Vi njuter alla tre av ledighet. Det tar alltid lite tid att ställa om men nu är vi inne i semesterlunken 🙂

Något som inte tar semester är väntan och längtan. Fyra och en halv månad sen vi skickade vår ansökan. Hoppas varje dag på att telefonen ska ringa men ännu är det ingenting som hänt. Jag vet att det inte har gått så lång tid egentligen och att det står att väntetiden kan vara mellan 0-24 månader. Men…Var är den där turen som andra har som knappt hinner skicka iväg sina papper innan de får barnbeskedet? Tunga stunder börjar man lätt fundera på om det är något fel på vår ansökan. Gillar de inte oss? Hade vi fel bilder på huset? Det skulle ju finnas många barn som behöver familj i den åldern vi ansöker om. Det känns lite tyngre att träffa gravida och nyblivna föräldrar, särskilt de som får sitt andra eller tredje barn. Längtar efter att få se syskonen, våra barn leka ihop. Det är tråkigt att inte kunna ha några nyheter när vänner och familj frågar hur det går med processen.

Men vi hör barnfötter springa i huset, vi har någon som kallar oss mamma och pappa. Det är vi enormt tacksamma för ❤

Vi har precis skrivit återrapport och konstaterade att även om det tar lite tid så är det kul. Det är roligt att tänka efter vad som har hänt under året, titta på bilder och minnas. Se utveckling och framsteg.

 

/Ella

DSC_1618 (2)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: