langtansbarnet

Vårt liv med ett efterlängtat barn

3 månader

på maj 29, 2018

Tre månader har gått sen vi skickade vår ansökan. Att vänta är jobbigt. Vissa dagar är värre än andra. Hoppas ju på att det ska gå snabbt denna gång. Jag tänker att man borde ha något väntansband, motsvarade sorgeband, så folk omkring en ser och vet att man går och väntar. Det finns med en hela tiden, oavsett vad man gör. Spelar ingen roll om man gör roliga saker eller knegar på jobbet. Tankarna finns med en hela tiden. Svårt att planera framåt när allt är ovisst. För min del gör det inget om folk vet, jag har varit mer öppen denna gång och det känns rätt, än så länge. Jag behöver prata och gnälla lite, andra kanske inte gör det.

Livet och vardagen är anpassat för barn och vi vet lite vad som väntar, men hur blir det att ha två? Som det stod i en bok jag läst för H om en flicka som blir storasyster, det är både härligt och besvärligt.

Nu vid tandborstningen så frågade H vad klockan var i Taiwan. Han tänkte på lillasyster eller lillebror som ligger där och sover.

I söndags fick jag fira min andra mors dag. En speciell känsla. Tänk att jag är mamma till världens bästa ❤

33598370_10155374711026860_8966654059092115456_o

/Ella

 

Annonser

One response to “3 månader

  1. Helen skriver:

    Hej! När vi började vår adoptionsprocess läste jag att många köpte smycken med elefanter för elefantgraviditet. Visserligen inget sorgeband men ändå något som har betydelse för lång väntan. Sök på smycke + adoption och elefant så får du några tips. Hoppas att ni snart får barnbesked. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: